Naše vrijednosti

Fokus na stvaranje dugoročne vrijednosti

Prilikom posredovanja u ugovaranju polica, prijedloge koje dajemo svojim klijentima temeljimo na opsežnom istraživanju tržišta i iskustvu koje nam omogućava stvaranje dugoročnih vrijednosti. Kako za naše klijente, tako i za našu organizaciju.

Transparentnost

Za sebe uvijek postavljamo visoke standarde. U svim aspektima svog poslovanja, naglasak stavljamo na principe otvorenosti i poštenja, bilo da je riječ o internim elementima (kao što su prihodi, troškovi, procesi, vrijednosti i sl.) ili o radu s klijentima (pokrića i isključenja, poteškoće i sl.).

Rast kroz učenje

Svjesni brzine promjena koje se svakodnevno događaju u svijetu, izričitu pozornost pridajemo unaprjeđivanju kroz obrazovanje i edukacije. Osim što radimo na sebi, konstantno propitkujemo način na koji radimo s ciljem poboljšanja usluge koju pružamo.

Dosljednost

Baš zato što uvijek stojimo iza svojih postupaka, naše je poslovanje obilježeno dosljednošću koja jamči visoku razinu kvalitete naše usluge. Svaki put.

Timski rad

Snaga tima leži u dobroj organizaciji i potpunoj integriranosti svih članova tima. Vjerujemo da timski rad stvara priliku za bolju uslugu prema našim klijentima i prostor za napredak.

Misija

Naša je misija ohrabriti naše klijente da nesmetano obavljaju i razvijaju svoju osnovnu djelatnost jer znaju da su „ISPRAVNO OSIGURANI!“

Vizija

Naša je vizija postati prva postaja svakog poduzetnika i rukovodeće osobe kada je riječ o osiguranju.

Saznajte koje su pozicija kod nas trenutno otvorene te nastavite ili započnite svoju karijeru u društvu Link Insurance Brokers.

Za prijavu su vam potrebni CV i motivacijsko pismo.

Kontaktiraj nas