Naše vrijednosti

Briga

U Linku radimo najbolje za Vas i u skladu s Vašim poslv mogućnostima. Pokazujemo razumijevanje i empatiju. Ulažemo vrijeme da postavimo pitanja i razjasnimo što možemo isporučiti.

Napredak

Tvrtke rastu i razvijaju se, ponekad u različitim smjerovima. Važno nam je držati korak s našim partnerima i udovoljiti njihovim potrebama. Veliku pozornost pridajemo obrazovanju i edukacijama i neprestano se preispitujemo postoji li bolji način pružanja naše usluge s ciljem pružanja kvalitetnije usluge našim partnerima.

Dosljednost

Postavljamo standarde kako bismo osigurali da se naša usluga pruža na isti način svaki put, ispunjavamo obećanja koja smo dali i odgovaramo za svoje postupke.

Timski rad

Radimo timski, jer na taj način imamo jedinstvenu priliku iskoristiti svoje snage i mogućnosti i ne brinuti se o onome što nam možda nedostaje. Tada, kada kombiniramo najbolje od svih svjetova, stvaramo veću vrijednost kako za sebe, tako i za svoju tvrtku i svoje partnere što ne bismo mogli bez timskog rada i suradnje. Vjerujemo jedni drugima i zbog toga se osjećamo osnaženo i hrabro u stvaranju nevjerojatnih stvari.