Tim

Saša Smrek

Saša je vlasnik i direktor Link Insurance Brokers. S više od 15 godina iskustva u osiguranju te posredovanju u osiguranju i reosiguranju, Saša je uz završeni Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu kao broker fokusiran na razvoj poljoprivrednih produkata osiguranja i reosiguranja. S druge strane, kao menadžer i glavni strateg društva, Saša je odgovoran za cjelokupno poslovanje Link Insurance Brokers. Saša se uz formalno obrazovanje educirao na najboljim vodećim europskim osigurateljnim institutima (Chartered Insurance Institute) i to iz područja reosiguranja i osiguranja od odgovornosti. Saša aktivno govori engleski jezik.

Zoran Jusup

Zoran obavlja funkciju Direktora prodaje u Link Insurance Brokers. Zoran ima preko 24 godine iskustva u osigurateljnoj industriji i diplomu Ekonomskog fakulteta. Iako je zadužen za prodajne aktivnosti Dalmacije, Zoran je aktivno uključen u poslovanje cijelog društva kao i kreiranje osigurateljnih programa, kako malih tako i velikih klijenata.

Ana Vicković

Ana obavlja funkciju starijeg brokera i vodi kompletan portfelj regije Dalmacija te kreira osigurateljne programe i pokrića za sve klijente iz svoje regije. Ana ima dugogodišnje iskustvo u osiguranju te posredovanju u osiguranju i reosiguranju, kao i diplomu Ekonomskog fakulteta.

Marko Jenuš

Marko vodi regiju Istre, Kvarnera i Gorskog kotara. Marko je Diplomirani ekonomist i Sveučilišni specijalist upravljanja kvalitetom s preko 26 godina u osigurateljnoj industriji te obavlja funkciju starijeg brokera.